CG Treatment er startet af Casper Gustavsen i 2014, og med mine mange års erfaring indenfor behandling af smertepatienter og idrætsskader har jeg specialiseret mig indenfor de områder. Jeg behandler dog også mange andre patienter der kommer efter, at have hørt fra andre hvad jeg har kunnet hjælpe andre med.

Jeg startede CG Treatment fordi jeg har en lidt anderledes tilgang til behandlingen end mange af mine andre fysioterapeut kollegaer. Derfor kan jeg i mange tilfælde også finde “The missing link” til at du kan få det bedre, som ofte kan være årsagen til din problematik, og som tidligere har været overset.
Jeg arbejder meget med manuel behandling af muskler og bindevæv, da min erfaring siger, at i 9 ud af 10 problemstillinger vil en del af problematikken sidde der. Jeg kan ofte ud fra denne måde opnå effekt enten efter 1 behandling eller efter 2 behandling. Oftest vil der være effekt allerede efter 1 behandling.

Ud fra devisen om, at kroppen heler sig selv hvis bare den har de rette forudsætninger, er det muligt at hjælpe mange mennesker til at få det bedre! Og det er her jeg kommer ind i billedet. Jeg hjælper med at finde frem til de blokeringer der gør, at de rette forudsætninger IKKE er tilstede. Her kan der være talt om både et fysisk aspekt, et psykisk aspekt og et emotionelt aspekt.

Mit mål er at være så effektiv i min behandling som muligt, men samtidig også behandle med kvalitet så vi på bedste måde finder frem til problematikken og løsningen til at du kan få det bedre. Det er ikke nok bare at symptom behandle, hvor det bare er smerten man behandler, som ofte ikke er der årsagen findes. Som eksempel kan der findes spændingshovedpine som kommer nede fra hoften/lænden.

For mig er der der ingen bedre følelse end, når en kunde går fra klinikken efter behandling med an følelse af en positiv effekt og bedring på en eller anden måde. Det kan være nedsat smerte eller øget bevægelighed (ofte hænger de to dele sammen)

Har du en udfordring til mig, så vil jeg elske at høre den! Så hvis du har gået med den samme problematik i mange år og været ved de første mange fysioterapeuter, kiropraktorer m.m., så kontakt mig for en uforpligtende snak om din situation, og jeg vil fortælle dig hvad jeg tænker og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg arbejder med, at uddanne patienten til en større indsigt i egen situation og krop så vi fællesskab kan arbejde med behandlingsforløbet.

OFTE ER DET FAKTISK RET LIDT DER SKAL TIL FOR AT DER KOMMER EN GOD EFFEKT      K.I.S. = KEEP IT SIMPLE
Men én ting er vigtig for at kunne nå i mål, og det er at der er ro i det centrale nervesystem!! Og det prøver jeg også at hjælpe med!!

Et eksempel på et forløb kan være:

“En patient henvender sig med ondt i øvre del af ryggen, nakken og skuldrene og det viser sig, at patienten er utrolig spændt op. Via samtale under behandlingen kommer det frem, at patienten igennem det sidste halve år har døjet med angst og depression. Patienten fortæller, at generne er kommet indenfor de sidste 3 måneder. Problemet her er, at patienten har gået og beskyttet sig selv, hvilket ofte betyder, at man trækker skuldrene op til ørerne og derved belaster/overbelaster muskulaturen. Jeg arbejder derefter både med, at få løsnet spændingerne op samt snakke med kunden for, at få arbejdet med de udløsende faktorer, som var angsten og depressionen.”

 

Herunder et udpluk af de hyppigste problematikker/skader/gener som mine kunder kommer med:

Kroniske smerter

Rygproblemer

Fibersprængninger

Andre muskelskader

 

Migræne / Spændingshovedpine

Nakkeproblemer

Forstrækninger

Knæproblemer

Fibromyalgi

Piskesmæld

Skulderproblemer / Frossen skulder

Fodproblemer

Om Casper Gustavsen

Uddannet fysioterapeut med mere end 10 års erfaring indenfor arbejdet med elitesport og helt almindelige Hr. og Fru Danmark patienter.
Som behandler er jeg meget nærværende, empatisk, opmærksom og dedikeret. Jeg lever mig meget ind i behandlings situationen, og jeg tror selv på, at det er derfor jeg har kunnet hjælpe så mange mennesker.
Jeg har igennem de sidste 10 år opbygget en stor viden om hvordan kroppen hænger sammen som en helhed, hvor både den fysiske, psykiske og emotionelle indvirkning har stor påvirkning på hvordan vores krop reagerer og har det – filosofien jeg arbejder ud fra er en META/3D forståelse af kroppen og det indebærer at jeg ser/forstår et sammenhæng mellem krop, psyke og emotion på en unik måde. Jeg har igennem tiden behandlet rigtig mange, der har prøvet mange andre forskellige fysioterapeutiske behandlingsformer og andre behandlere uden held, hvor jeg med min tilgang har kunnet hjælpe via min måde at behandle på. 

 

Tidligere erfaringer som fysioterapeut/behandler​

Fra 2010 – 2013

Fra 2013 – 2014

Fra 2014 – NU

Fra 2018 – 2021

Fra 2021 – NU

Arena Randers Fysioterapi

Thomsen Fysioterapi & Træning

Selvstændig fysioterapeut / behandler

Underviser for AT-WORK på deres massøruddannelse

Underviser hos Academy X

Jeg har igennem tiden været tilknyttet flere steder inden for eliteidræt:

Hobro IK

Randers Cimbria

Fortuna Hjørring

Randers HH + HK

Skive FH

FC Djursland

Team Vendsyssel

Boldklubben Marienlyst

Sundhedschef / Chef Fysioterapeut

Sundhedschef / Chef Fysioterapeut

Fysioterapeut / Behandler

Fysioterapeut

Fysioterapeut / Behandler

Fysioterapeut / Behandler

Fysioterapeut / Behandler

Sundhedschef / Chef Fysioterapeut

Superliga fodbold

Basketball Ligaen

Elite dame fodbold

Elite håndbold herrer og damer

1.div fodbold herrer

Semi professionel fodbold

Elite badminton

Semi professionel fodbold